Λίγα λόγια για μένα…

 

I was born in Melbourne Australia on the 11th of July 1964 (Cancer) by Greek parents and moved to Greece at the age of 12. Since then I have been living in Thessaloniki , Greece. Graduated from high school and joined the army in 1984. Married twice and divorced twice!I have a son Aris who loves mountain biking an is very good at it!ARIS NIKOS

Every morning when I wake up I think of the same thing: That today might be my last day so live every moment like Reo Speedwagon say. We only live once so it’s now or never, we ain’t gonna live forever like Bon Jovi say.
<<<<<<Nick Katanakis
Καρκινος στο ζωδιο ειμαι ανθρωπος που δεν αντεχει την πιεση,τα νευρα την αυστηροτητα με ελλειψη αυτοπεποιθησης και με αξιοπρεπεια που την εχω χασει εδω και μερικα χρονια! Ειμαι μαλωμενος με τη λεξη “πρεπει” και κανω παντα οτι λεει η καρδια μου.Δε θεωρω τον εαυτο μου ιδιαιτερα εξυπνο και αινγμα δεν μπορω να σου λυσω με τιποτα αλλα τουλαχιστον εχω το θαρρος να το πω! Εχω κλαψει σα μωρο στον Τιτανικο και μου αρεσουν τραγουδια οπως το ‘careless whisper” αντιθετως με τους “δηθεν” και δε ντρεπομαι να το πω!

Βολικος ανθρωπος και συμβιβαζομαι ευκολα και φροντιζω οι γυρω μου να ειναι καλα και να μην τους φερνω ποτε σε δυσκολη θεση. Δε μπορω τη σπαταλη και γι’αυτο ανακυκλωνω!Αφεντικο δε μπορω να γινω ποτε γιατι δεν μπορω να επιβαλομαι σε αλλους και πιστευω οτι ολοι ειμαστε ισοι.Δεν μου αρεσει να υποχρεωνομαι σε κανεναν και ειμαι τoσο διακρτικος που παρεξηγουμαι οτι δεν ενδιαφερομαι.To χειροτερο μου ειναι η ασυνεπεια σε εναν ανθρωπο και αν μου ταξεις κατι και δε μου το δωσεις θα δεις και την κακη μου πλευρα επιτελους!Ενθουσιαζομαι ευκολα οπως και ευκολα απογοητευομαι και πιστευω οτι η ζωη ειναι οτι φαμε και οτι πιουμε και οταν φυγω απο αυτον τον ματαιο κοσμο δε θα με θυμαται κανεις και ουτε προκειται να δωσω αναφορα σε κανενα για το τι επραξα.Δεν μπορω τα διλημματα και δυσκολα ρισκαρω.Mπορει να εχω κανει πολλες τρελλες στη ζωη μου αλλα δεν ειμαι των extreme sports και δεν εχω καμια σχεση με τα γυμναστηρια. Ναρκωτικα δεν εχω παρει ποτε!

Ειμαι πεζος(οπως και οδηγος) και δε με συγκινουν τα ποιηματα και τετοια. Δεν μ’ενδιαφερουν τις περισσοτερες φορες τα επωνυμα και ακριβα πραγματα αλλα αυτα με τα οποια μπορω να κανω τη δουλεια μου.Τα απλα πραγματα στη ζωη ειναι τα καλυτερα και εχω ησυχη τη συνειδηση μου, δε ψαχνω να τα βρω με τον εαυτο μου!